четвер, 3 грудня 2015 р.

Акція "Поспішай творити добро"

3 грудня, четвер
Міжнародний День інвалідів
Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Не дивно, що в давні часи і навіть аж до сучасної історії у людей, яких ми зараз відносимо до категорії - інвалід, було дуже мало шансів на виживання взагалі. Це страшна правда - завжди і у всі часи турбота про інвалідів в основному трималася на щирій добрій волі окремих людей. Які шанси сучасних інвалідів на благополучне виживання без сторонньої допомоги зараз? Шанси не змінилися, їх просто немає.
Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Вони пристосовуються як можуть зі всіх своїх сил. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для їх виживання не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Ми всі рівні перед Богом.
У нашій школі стало традицією допомагати тим, хто потребує нашої підтримки. Щорічні акції "Спіши творити добро" проходять у школі. Наші учні не байдужі до чужого горя і зібрали під час акції кошти у сумі 140гр.на допомогу дітям з обмеженими можливостями.

Картинки по запросу до дня інвалідів           Картинки по запросу до дня інвалідів         Картинки по запросу до дня інвалідів

Немає коментарів:

Дописати коментар