четвер, 8 вересня 2011 р.

Незвичайне повторення

       Математика - наш улюблений предмет. Уроки Стелли Іванівни завжди цікаві.
       В кінці п'ятого класу нам було дано завдання на літо: опрацювати кожному конкретну тему за 5 клас і підготувати презентацію, за якою на початку 6-го класу можна провести повторення матеріалу. Ми змогли побувати у ролі вчителя. Презентації містили основні поняття теми, правила, визначення, формули, приклади. Також слід було підготувати завдання для самостійної роботи або ж цікаві завдання до теми.
      Звичайно презентації ми ще не вміли створювати, адже інформатику ще не вивчаємо. Тому вчитель математики Ходоровська Стелла Іванівна разом з учителем інформатки Олефіренко Наталією Михайлівною провели кілька занять у комп'ютерному класі і навчили нас працювати у Power Point.
      Отже, на одному з перших уроків математики учні презентували свої проекти. Жаль, що лише 6 учнів попрацювали за проектом. Але ця діяльність дуже сподобалася і багато чому навчила тих, хто відгукнувся на пропозиціяю учителя.

Горбенко Анна: "Дробові числа. Звичайні дроби"
Штрик Яна: "Десяткові дроби та їх порівняння"
Торгало Анна: "Множення натуральних чисел. Закони множення"
Яшан Анастасія: " Додавання і віднімання дробів з однаковими знаменниками"
Шамрай Юлія: "Додавання і віднімання натуральних чисел"
Дорошко Денис "Відсотки"
Всі учні дуже гарно підготувалися до виступу і в нагороду їх звільнено від написання діагностичної контрольної роботи, адже вони вже отримали відмінні оцінки!
Молодці!

Немає коментарів:

Дописати коментар